Pozvánka na MIMOŇSKÉ Války XV

normal_Mimonske-Valky-030.jpg

MIMOŇSKÉ Války XV.

datum konání 21.8. - 23.8.2009
Již tento výkend.

Mimoňské války opět za dveřmi, přípravy vrcholí.

V jejich programu se můžete těšit, kromě našich stálic – sprintů, slalomu, rychlostní zkoušky, gumování, motorové brzdy – Dynocupu, také na Tuning cup, který na jaře chyběl. Jeho letošní novinkou je úprava kategorií, více na stránkách: http://www.tuningcup.cz/. Na srazu nebudou chybět ani drifteři, přestože to tak jednu chvíli vypadalo.

Zpestřením a zajímavou podívanou budou opět závody CZECH SUPERMOTO OPEN 2009, s celebritami Robertem Rosenbergem a Václavem Noidem Bártou a českým zástupcem v MS Superbike Jakubem Smržem.

Pokud chcete znát detaily doprovodného programu, najdete je v programu akce na našich stránkách a také na srazovém informačním letáku. www.mimonskevalky.cz

Po jarních zkušenostech s otevřenými ohni na letišti připomínám, že v celém areálu bude zákaz jejich rozdělávání. Při porušení zákazu bude oheň uhašen!!!

Pro vaše pohodlí je opět připravena kyvadlová autobusová doprava s malými úpravami jízdního řádu.

Stejně jako při minulém srazu se připravte na opatření k ochraně zdraví a bezpečnosti účastníků srazu. Policie ČR bude v průběhu "Mimoňských válek" provádět v areálu letiště dopravní kontroly řidičů vozidel se zaměřením řízení pod vlivem alkoholu. V případě, že bude u řidiče vozidla zjištěn alkohol v dechu do 1 promile - jedná se o přestupek dle § 22/1b) zák.č. 200/90 Sb. o přestupcích; v případě nad 1 promile alkoholu v dechu - jedná se o trestný čin Ohrožování pod vlivem návykové látky dle § 201/1 tr. zákona. Policie ČR bude v areálu na žádost a s výslovným souhlasem pořadatele!

pozvanka-MV15.jpg

Další informace naleznete na:
www.mimonskevalky.cz
www.autolepky.cz
MIMOŇSKÉ Války XV.

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení