Škoda připravila akci pro firemní zákazníky

Skoda-octavia.jpg
ŠKODA AUTO PŘIPRAVILA PRO FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY, PODNIKATELE A PRIVÁTNÍ KLIENTELU NOVÝ PRODUKT S ATRAKTIVNÍ NABÍDKOU FINANCOVÁNÍ

• nový vůz Škoda s RPSN od 4,55%
• Škoda Octavia se splátkou ve výši 4 999,- Kč měsíčně

V rámci nových daňových podmínek roku 2009, které umožňují odpočet DPH u všech osobních automobilů, připravila společnost Škoda Auto společně s finanční společností ŠkoFIN atraktivní nabídku podpory prodeje nových vozů. Firemní zákazníci, jako plátci daně z přidané hodnoty, mohou nově uplatnit nárok na vrácení celého DPH z ceny vozu ihned po jeho pořízení. Díky připravované novele zákona o zkrácení doby odpisování bude možné navíc snížit daňový základ až o 60% z pořizovací ceny automobilu v prvním roce jeho koupě. Do daňových výdajů lze zahrnout splacené úroky z úvěru i odpisy z dlouhodobého majetku. Délka odepisování není závislá na délce financování.

Při koupi nového vozu Škoda Octavia se výše procentního podílu z dlužné částky, který je zákazník nucen zaplatit pohybuje již od 4,55 % (splátka ve výši 19% hrazená předem, délka financování 2 roky). Výši splátky lze volit individuálně, dle finančních možností klienta. Jednotlivé splátky společnosti ŠkoFIN obsahují navíc kompletní povinné ručení, havarijní pojištění a pojištění čelního skla. Jeho neměnná výše je garantována po celou dobu financování, které lze volit v rozmezí 12 až 72 měsíců.

Zkrátka nepřijdou ani soukromé osoby a podnikatelé, neplátci DPH. Nový vůz Škoda Octavia je k dispozici s měsíční splátkou za 4 999,- Kč. Ve výši jednotlivých leasingových splátek je rovněž zahrnuto kompletní pojištění (povinné ručení, havarijní pojištění a pojištění čelního skla), stejně jako pojištění platebních povinností pro případ neočekávaného výpadku příjmů.

Vzorová kalkulace:
Octavia Classic – 349 900,- Kč
splátka 30% z pořizovací ceny vozu
měsíční splátka 4 999,- Kč
délka financování 5 let
zůstatková hodnota 60 000,- Kč
RPSN 6,28%

Při koupi vozu na úvěr nebo na leasing získá zákazník navíc zdarma ŠkoFIN Asistenta, který operativně poskytne profesionální pomoc při řešení nečekaných situací v tuzemsku i zahraničí.

Smlouvu je možné uzavřít přímo u prodejce vozů Škoda bez jakéhokoliv poplatku za vyřízení. Bližší informace obdržíte u všech prodejců vozů Škoda, nebo www.skoda-auto.cz .

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení