Škoda se zapojila do projektu „Zelená firma“.

mediumsize-rgb_y_0089.jpg

ŠKODA AUTO ROZŠIŘUJE SYSTÉM NAKLÁDÁNÍ S ELEKTROODPADEM O SBĚR ODPADU Z DOMÁCNOSTÍ ZAMĚSTNANCŮ

Nový systém ekologického nakládání s elektroodpadem zavádí od poloviny dubna společnost Škoda Auto ve spolupráci s firmou Rema. Systém je určen nejen pro odpad vznikající ve firmě, ale také pro drobný odpad vznikající v domácnostech zaměstnanců automobilky. Škoda Auto se tak zapojila do celorepublikového projektu „Zelená firma“.

„Nový systém ekologického nakládání s elektroodpadem nám přinese úsporu nákladů a zároveň rozšíření o sběr a likvidaci odpadu z domácností našich zaměstnanců. Pevně věříme, že se zaměstnanci do celého systému aktivně zapojí a přispějí tak k procesu neustálého zlepšování životního prostředí nejen ve Škoda Auto, ale i v jejich okolí,“ uvedl Václav Košvanec, odpadový hospodář Škoda Auto.

Drobný elektroodpad z domácností zaměstnanců bude sbírán do speciálních kontejnerů umístěných na vybraných vrátnicích závodu v Mladé Boleslavi, Kvasinách a Vrchlabí. Zaměstnanci do nich mohou vhazovat veškerou elektroniku od mobilních telefonů, přes příslušenství k počítači po hračky a nářadí na elektrický proud. Zamezí se tak neekologickému nakládání s tímto odpadem, tedy vhazování uvedených předmětu do popelnic s komunálním odpadem, který končí na skládkách.

Obrázek uživatele Zabiak

Klaus by vás hnal :-)

Klaus by vás hnal :-)

Octavia Combi 1,9TDi.

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení