Stěrače AEROTWIN

sterace_4.jpg

Žhavou novinkou v sortimentu stěračů jsou lišty AEROTWIN . Úspěch systému Aerotwin je založen především na užitných vlastnostech. Místo třmenového systému s kloubovými částmi se nový bezkloubový stírač skládá z jednodílného pryžového profilu s integrovaným spoilerem. Dvě pružné lišty rozdělují přítlačný tlak rovnoměrně po celé délce stírátka. Tím se zvyšuje účinek stírání při vyšších rychlostech jízdy. V porovnání s třmenovým systémem má systém Aerotwin pouze poloviční výšku. Plochá konstrukce zlepšuje aerodynamiku stírátka a výrazně snižuje aerodynamický hluk. Kromě toho nový systém méně ovlivňuje výhled z vozidla během stírání. Plochá raménka stěračů jsou navíc v klidové poloze skryta za kapotou motoru.

Tyto stěrače se oběvují převážně u nových automobilů jako třeba Octavia 2, která je vybavena z prvovýroby stěrači AEROTWIN od firmy Bosch.
Naštěstí se na trhu oběvili kompatibilní varianty nového systému stěračů pro modely automobilů starší konstrukce, které nebyly v prvovýbavě vybaveny systémem Aerotwin. Tedy i na škodu Octavii 1.

Systém uchycení na původní rameno:
QuickClip.jpg

AE_2.jpg

AE_5.jpg

AE_6.jpg

AE_9.jpg

Zdroj:http://www.luja.cz

Registruj-se-i-ty.jpg

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení