Výstavní premiéra Octavia RS a Octavia Scout v Brně

mediumsize-rgb_occrs_0033.jpg
ŠKODA AUTO NA AUTOSALONU BRNO 2009

• světová výstavní premiéra Octavia RS a Octavia Scout
• národní premiéra modelu Yeti
• tisková konference Škoda Auto – 5. 6. 2009 od 10:00 hod., hala P brněnského výstaviště

Škoda Auto představí na autosalonu v Brně ve světové výstavní premiéře modely Octavia RS, Octavia RS Combi a Octavia Scout. Pro všechny majitele vozů Škoda je připraven zvláštní bonus – volný vstup na výstaviště.

V případě modelu Octavia RS jsou změny nejvíce patrné v exteriérové části vozu, přepracována byla maska chladiče, nárazník a světlomety. Nově přibyly xenonové výbojky s natáčecím modulem, nebo LED světlomety pro denní svícení. Změn doznal i podvozek, snížila se celková hmotnost vozu, což se pozitivně projevilo na výkonnostních parametrech. Omlazené deriváty modelu Octavia budou vystaveny v obou karosářských variantách. Octavia RS s benzinovým motorem 2,0 TSI/147 kW, s šestistupňovou manuální převodovkou. Octavia Scout zaujme přepracovanou maskou chladiče, na kterou navazují dominantnější světlomety. Vůz působí celkově robustnějším dojmem, průchodnost terénem, dynamika i komfort jízdy zůstaly zachovány. Vystavený model disponuje výkonným dieselovým motorem 2,0 TDI DPF/103 kW, s pohonem všech kol, který je řešen spojkou Haldex čtvrté generace.

Vůbec poprvé se veřejnosti v České republice představí nejnovější model Škoda Yeti, kompaktní zástupce kategorie SUV. Vystavený vůz disponuje benzinovým motorem 1,8 TSI/118 kW 4x4 v barevném provedení modrá Aqua.

Vedle avizovaných novinek se v expozici společnosti Škoda Auto o rozloze 1 100 m2 představí celá modelová paleta vozů Škoda. Návštěvníci budou moci shlédnout například Fabia Scout s dieselovým motorem 1,4 TDI PD DPF/59 kW. Příspěvek k ekologii představuje rodina vozů GreenLine, včetně modelu Octavia GreenLine s novým dieselovým agregátem 1,6 TDI CR/77 kW. Modely Fabia GreenLine slouží zároveň jako oficiální vozy veletrhu.

Chybět nebude Škoda Superb 3,6 FSI V6 4x4/191 kW, doplněná o atraktivní styling kit Škoda originálního příslušenství. Součástí expozice je i dvoumístný soutěžní speciál Fabia Super 2000, s nímž piloti Jan Kopecký a Fin Juho Hänninen úspěšně reprezentují v seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC). V neděli 7. června od 11:00 do 13:00 hodin proběhne na stánku Škoda Auto autogramiáda jezdce Jana Kopeckého a navigátora Petra Starého, kteří v nedávné rallye na Azorských ostrovech obsadili skvělé druhé místo.

V rámci doprovodného programu letošního autosalonu budou mít návštěvníci příležitost vyzkoušet si vybrané modely Škoda v praxi, přímo v areálu brněnského výstaviště, v blízkosti haly G1. Do výstavní ankety Lady car je nominován atraktivní model Fabia Sportline s designovými doplňky ze sortimentu Škoda originálního příslušenství.
Pro všechny majitele vozů Škoda je připraven speciální bonus – v neděli 7. června stačí na pokladně brněnského výstaviště předložit klíček od jakéhokoliv vozu Škoda a obratem získává volnou vstupenku na tento den. Každý den se navíc hraje o víkend s vozem Yeti, stačí vyplnit jednoduchou registraci na stánku Škoda Auto v hale P.

Společnost Škoda Auto připravila pro návštěvníky veletrhu rozsáhlou nabídku originálních dílů a příslušenství. Mezi aktuální novinky ze sortimentu Škoda originálního příslušenství patří kolekce jízdních kol a cyklistického oblečení pro rok 2009. Kromě tradičních horských, crossových a dětských je nově k dispozici i ryze silniční verze Mont Ventoux. Na vybraných exponátech jsou pak k vidění další produkty, které zdůrazňují exkluzivitu vozu (Styling kit), zvyšují přepravní kapacitu (střešní transportní systémy) a v neposlední řadě myslí na bezpečnost nejmenších členů posádky (dětské autosedačky). Pro majitele vozů staří pěti a více let je připravena akce Šeková knížka plná slev, nabízí slevu až 20% na Škoda originální díly a servisní služby. Další zajímavou nabídkou je kontrola ojetého vozu zdarma. Nabídka se vztahuje na vozy Škoda Felicia, Fabia, Octavia a Superb stáří 5 a více let, které jsou ve vlastnictví zákazníka maximálně 2 měsíce.

Tisková konference společnosti Škoda Auto se koná 5. června 2009, 10:00 h na stánku Škoda Auto v hale P brněnského výstaviště.

mediumsize-rgb_occs_0052.jpg

Obrázek uživatele Zabiak

Chystáte se někdo na tento

Chystáte se někdo na tento autosalon? Nechtěl by mi někdo udělat fotečky?

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Katom

Já tam asi pojedu.Uvidíme

Já tam asi pojedu.Uvidíme jestli budou nějaký pěkný fotky

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení