FAJN Tuning Party & Tuning Magazine CAR WARS 2009

tynec-23.jpg

Již šestý ročník akce FAJN Tuning Party & Tuning Magazine CAR WARS v Panenském Týnci se koná již tento víkend 24. - 26. 7. 2009. .

Brány se otevřou úderem 16:00 hod v pátek 24.7.09 . Těšíme se na Vás, čeká Vás poměrně bohatý program a doufejme i jedno velké překvapení, které jste na tuningovém srazu snad ještě neviděli .... Sledujte naše stránky a brzy se dozvíte více ....

V pátek cca od 17 hod. bude otevřená dráha pro volné sprinty a to až o setmění. Páteční zábavu odstartuje Taneční párty s internetovým servrem Libimseti.cz, který si pro Vás připraví ty nej taneční hity až do ranních hodin.

V sobotu se bude soutěžit v oblíbených tuningových soutěžích: Tuning Cup a EMMA. Účast vozů v Tuning Cupu bude určitě tradičně vysoká !!!

Divácky nejatraktivnější budou samozřejmě sprinty na 1/4 míle. Jejich organizace se chopi opět partička Turbo Devils za jejich organizování odsýpají souboje v jednotlivých kategoriích dost rychle a tudíž Vám můžeme slíbit že se pojedou 3 závodní jízdy !!!!.

S úspěchem se dočká určitě také kaskadér Pavel Vik, který nám opět předvede svoje dovednosti ..... Připravujeme pro Vás i Exkluzivní vystoupení snad jediné letoš v ČR na tuning srazu, více informací se dozvíte již brzy na našich stránkách.Po vyhlášení výsledků a předání pohárů vítězům vypukne opět divoká FAJN Party.

Loni jsem poprvé vyzkoušeli zákaz noční jízdy, který se překvapivě setkal s pochopením. Jsme jen rádi, jelikož je tato restrikce zavedena především pro větší bezpečnost návštěvníků.

I letoš bude zákaz noční jízdy a doufáme že i letos to bude bez problémů ....

KDY: 24. - 25. 7. 2009
KDE: Letiště Panenský Týnec u Loun
VSTUPNÉ: 250,- kč/osoba - auto - GRATIS, děti do 12 let ZDARMA
http://www.tuning-sraz.cz/

tynec-2.jpg

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení