Reinheard Fleger nový člen představenstva

mediumsize-rgb_sn_0114.jpg
REINHARD FLEGER SE STANE NOVÝM ČLENEM PŘEDSTAVENSTVA SPOLEČNOSTI ŠKODA AUTO ODPOVĚDNÝM ZA PRODEJ A MARKETING

Fred Kappler převezme řízení celosvětového prodeje originálních dílů koncernu

Reinhard Fleger (51), člen představenstva společnosti Volkswagen de Mexico odpovědný za oblast odbytu a financí byl s platnosti od 1. června 2009 jmenován členem představenstva společnosti Škoda Auto v Mladé Boleslavi za oblast prodej a marketing.

Současný člen představenstva značky Škoda Auto odpovídající za prodej a marketing Fred Kappler (50), převezme řízení celosvětového prodeje originálních dílů koncernu Volkswagen v Kasselu. Na této pozici vystřídá Rodolfa Bürgiho (59), který odchází do důchodu.

Reinhard Fleger dokončil v roce 1976 studium ekonomie ve společnosti Volkswagen ve Wolfsburgu; v roce 1984 absolvoval studium oboru podnikové ekonomie. V roce 1992 se stal vedoucím oddělení v koncernovém controllingu, v roce 1995 převzal vedení controllingu koncernového odbytu, od roku roku 2000 pak navíc i vedení controllingu odbytu značky Volkswagen osobní vozy. V roce 2002 byl jmenován členem představenstva tehdejší koncernové dceřiné společnosti Gedas za oblast financí. Od roku 2005 je Reinhard Fleger členem představenstva společnosti Volkswagen de Mexico za oblast financí, od roku 2007 byl v téže společnosti zodpovědný také za odbyt.

REINHARD-FLEGER.jpg

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení