Škoda Auto věnuje 400 000Kč centru Paraple

Skoda Octavia
ŠKODA AUTO VĚNUJE 400.000 KČ CENTRU PARAPLE

V pondělí, 28. září se v Divadle Járy Cimrmanna od 21 hodin uskutečnila tradiční Dobročinná akademie, kterou pořádá Svaz paraplegiků – Centrum Paraple. Škoda Auto, jako dlouholetý partner tohoto centra věnovala na konto Paraple finanční dar v hodnotě 400.000 Kč. Symbolický šek převzal patron nadace pan Zdeněk Svěrák z rukou Jaroslava Černého, tiskového mluvčího společnosti Škoda Auto.

„I v současné době hospodářské recese si plně uvědomujeme svoji společenskou odpovědnost a jako dlouhodobý partner cítíme důležitou roli v podpoře Centra Paraple nejen našimi produkty, ale také finančně“, připomněl Jaroslav Černý.

Společnost Škoda Auto se vedle sportovního sponzoringu velmi angažuje také v kulturní a sociální oblasti, kde dlouhodobě podporuje různé významné instituce a organizace, k nimž patří Zdravotní klaun, občanské sdružení navštěvující hospitalizované děti v nemocnicích či společnost Car Club, která pomáhá s mobilitou handicapovaným. Centrum Paraple je již od roku 1997 stálým členem portfolia sociální podpory ze strany automobilky. Škoda Auto se tímto prostřednictvím snaží pomoci handicapovaným občanům v jejich úsilí o návrat k plnohodnotnému životu a centrum podporuje finančně a také prostřednictvím poskytnutí vozů na ruční řízení.

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení