Škoda partnerem seriálu Kolo pro život

mediumsize-rgb_var_2686.jpg
ŠKODA AUTO PARTNEREM SERIÁLU KOLO PRO ŽIVOT

Společnost Škoda Auto se stala novým, hlavním partnerem jubilejního desátého ročníku prestižního seriálu horských kol – Kolo pro život. Závod je určen nejen profesionálům, ale především amatérům ber rozdílu věku. Seriál závodů Kolo pro život odstartuje v sobotu 25. dubna v Kutné Hoře a bude pokračovat patnácti dalšími závody po celé ČR až do září 2009. Návštěvnost celého seriálu Kolo pro život čítá více než deset tisíc účastníků všech věkových kategorií.

Škoda Auto se aktivně podílí na všech závodech seriálu Kolo pro život. Vyjma prezentace hlavních produktových novinek letošního roku připravila i vlastní doprovodný program. V cílovém prostoru etapy každého ze závodu mohou zájemci navštívit stany společnosti Škoda. Zde, je mimo jiné možno vidět i prezentaci produktů Škoda Originální příslušenství, které vyjma standardní nabídky obsahuje i produkty zaměřené speciálně pro cyklistiku.

„Cyklistika je národním fenoménem, součástí sportovního vyžití tisíců lidí nejen v ČR. Škoda Auto chce své aktivity vyvíjet směrem k stávajícím i potenciálním zákazníkům a současně podpořit tento krásný sport. Jelikož se seriál koná po celé České republice, dostanou možnost prezentovat kvalitu produktů Škoda Auto vybraní obchodníci Škoda z příslušných regionů. Spolupráce s těmi nejlepšími a posilování povědomí a viditelnosti značky, přesně koresponduje s dlouhodobou koncepcí sponzoringových aktivit naší společnosti“, říká Roman Meliška, vedoucí marketingu Česká republika.

Hlavní výhrou seriálu Kolo pro život je osobní automobil značky Škoda vybavený produkty z cyklokolekce Škoda Originálního příslušenství. Šanci na výhru má letos nově úplně každý, kdo ujede a dokončí alespoň jeden závod z celého seriálu Kolo pro život a k tomu odpoví ze všech nejlépe na soutěžní otázku v tzv. Finálové hře. Každý dojetý závod rovná se jeden tip. Nebudou chybět výhry v podobě cyklistického oblečení a doplňků, hlavním lákadlem je vyjma zmiňovaného osobního automobilu Škoda, zájezd pro dvě osoby na Tour de France v roce 2010 v pozici VIP hosta. Možnost získat unikátní zážitek bude mít i ten, kdo na internetových stránkách www.skoda-auto.cz (sekce KPŽ) vyplní jednoduchou anketu. Zkrátka nepřijdou ani ti nejmenší, pro které je připraven bohatý program o hodnotné ceny, situovaný do dětského koutku každé etapy.

Škoda Auto je dlouholetým partnerem neprestižnějších cyklistických závodů jako např. Tour de France nebo Giro d´Italia, určených pro profesionální cyklisty. Nyní se však vůbec poprvé zapojila do projektu Kolo pro život, který si klade za cíl oslovit širokou cyklistickou veřejnost nejen v ČR.

Více informací o seriálu horských kol – Kolo pro život, včetně termínů a lokalit jednotlivých závodů naleznete na www.skoda-auto.cz, nebo na www.kolopro.cz .

kolo.jpg

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení