Škoda Superb nová verze výbavy: Exclusive

Škoda SuperB exklusive

ŠKODA SUPERB V NEJVYŠŠÍ VÝBAVOVÉ VERZI EXCLUSIVE

Nová Škoda Superb, reprezentativní liftback vyšší střední třídy je nyní k dispozici v nejvyšší výbavové verzi Exclusive. Nabídka Exclusive vychází z verze Elegance, ta představuje 63% všech v ČR prodaných výbavových verzí. Superb Exclusive představuje obdobu provedení Laurin & Klement, která plní přání nejnáročnějších zákazníků a přináší šanci pro větší individualizaci vozu za atraktivní cenu. Zákaznická výhoda výbavové verze Exclusive oproti výbavovému stupni Elegance činí 36.000,- Kč.

Součástí standardní výbavy verze Exclusive je kromě 7 airbagů, elektronický protiblokovací systém (ESP) včetně ABS, regulace točivého momentu při brzdění motorem (MSR), protiprokluzový systém (ASR), a hydraulický brzdový asistent (HBA). Exteriér vozu podtrhují např. dekorativní chromované lišty, tónovaná skla, ozdobná zdvojená koncovka výfuku nebo 18" litá kola Themisto. Základní výbava obsahuje adaptivní systém osvětlení AFS (Adaptive Frontlight System), doplněný o bi-xenonové světlomety, dešťový senzor, vyhřívané čelní sklo a vnější zpětná zrcátka.

Interiér vozu obsahuje elektricky ovládaná vyhřívaná sedadla v provedení Alcantara a dekor přístrojové desky v imitaci dřeva. Na přání je možné bez příplatku objednat kožený interiér Glamour. Nechybí dvouzónová klimatizace s automatickou regulací a pachovým filtrem - Climatronic nebo klimatizované odkládací schránky. Čtyřramenný multifunkční volant, je stejně jako hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy potažen kůží. Jeho prostřednictvím lze ovládat nejen rádio Bolero s integrovaným CD měničem, ale i mobilní telefon. Všechny důležité informace se přehledně zobrazují na velkém Maxi Dot displeji. Dodávaný audiosystém obsahuje desetikanálový zesilovač s digitálním equalizérem a deset reproduktorů. K dispozici je rovněž signalizace vzdálenosti při parkování vpředu i vzadu. Na přání lze objednat parkovací asistent, který za pomoci senzorů pomáhá při parkování do kolony stojících vozidel. Vyšší komfort cestujících na zadních sedadlech zajišťují vkládané tkané koberce Lounge Step s oporou pro nohy.

Superb Exclusive je k dispozici se dvěma zážehovými motory a jedním vznětovým agregátem. V nabídce jsou jak mechanické, tak automatické dvouspojkové převodovky DSG.

Zážehové agregáty: Vznětové agregáty:

1,8 TSI/118 kW, 6 st. MP 2,0 TDI CR DPF/125 kW, 6 st. MP
1,8 TSI/118 kW, 7 st. AP DSG 2,0 TDI CR DPF/125 kW, 6 st. AP DSG
1,8 TSI 4x4/118 kW, 6 st. MP 2,0 TDI CR DPF 4x4/125 kW, 6 st. MP
3,6 FSI V6 4x4/191 kW, 6 st. AP DSG

Základní cena modelu Superb Exclusive s benzinovým motorem 1,8 TSI/118 kW a šestistupňovou manuální převodovkou činí 826.900,- Kč.

Kompletní ceník modelu Superb Exclusive je k dispozici u autorizovaných obchodníků Škoda Auto v České republice, nebo v sekci konfigurátor na internetových stránkách společnosti www.skoda-auto.cz .

Škoda SuperB

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení