Zvýhodněná nabídka modelů Fabia, Fabia Combi a Rommster

mediumsize-rgb_bn_0051.jpg

Škoda Auto připravila pro privátní, ale i korporátní zákazníky možnost získat nový vůz s výhodnou cenovou prémií. Nabídka se vztahuje na modely Fabia, Fabia Combi a Roomster. V případě platby v hotovosti, je cenová výhoda v případě modelu Fabia až 15 000 Kč, u modelu Roomster až 30 000 Kč (dle objemu motoru). Zákazníci mají dále možnost za zvýhodněnou cenu 10 000 Kč získat balíček PLUS, jehož obsah se liší u jednotlivých modelů dle stupně výbavy. Akční balíček PLUS získá zákazník při leasingu od společnosti ŠkoFIN zdarma!

Například cenová modelu Škoda Roomster Style 1,4 16V/63 kW s pětistupňovou manuální převodovkou činí 30 000,- Kč. Akční balíček PLUS, který obsahuje Autoradio Dance, kola z lehké slitiny, Sunset, a signalizaci vzdálenosti při parkování přestavuje dalších výhodu v hodnotě 40 000 Kč, celkové zákaznické zvýhodnění v případě tohoto modelu činí 70 000,- Kč.

Fabia Combi Classic 1.4/63 kW s pětistupňovou manuální převodovkou jen nyní se slevou 15 000,- Kč. Součástí balíčku PLUS je klimatizace a centrálním zamykáním v hodnotě 40 000,- Kč. Celková zákaznická výhoda činí v tomto případě 55 000,- Kč.

Při koupi nového vozu na úvěr nebo na leasing získá zákazník navíc zdarma ŠkoFIN Asistenta. Jedná se o pomoc na telefonu 24 hodin denně po celý rok při cestování nejen po ČR. Pomůže při kontaktu s policií, místními úřady či konzulátem v případě ztráty dokladů a poskytne profesionální pomoc při řešení dalších nečekaných situací v tuzemsku i zahraničí.

Nabídku je možné využít do 30. dubna 2009 u všech participujících obchodníků Škoda. Bližší informace ohledně cenových zvýhodnění modelů Fabia, Fabia Combi a Roomster jsou k dispozici u všech autorizovaných prodejců vozů Škoda, nebo www.skoda-auto.cz .

Obrázek uživatele Zabiak

Super

Super nabídka

Octavia Combi 1,9TDi.

Čtěte také:

Stojan na pneumatiky, regály na pneumatiky, regálové systémy

Přihlášení